Tuesday, August 07, 2007

Pasta!

Neem een ajuin en snij die in fijne stukjes. Laat de stukjes op een zacht vuur bakken. Snij ondertussen 3 paprika's (bij voorkeur verschillende kleuren) in kleine stukjes en voeg ze na een tijdje toe bij de ajuin. In een andere pan laat je kleine reepjes spek (2 verpakkingen) bakken. En in een kleinere pan of pot kap je een hele portie kruidenkaas (à la Boursin).

Terwijl alles staat de bakken zet je een grote pot met water op om er - nadat het water zijn kookpunt heeft bereikt - tagliatelle in te gooien (500 gram). Een kleine 10 minuten laten de tagliatelle uit de pot halen, in een vergiet zwieren en terug in de pot gooien. De groenten en spek toevoegen en dan de lopende caloriebom (de kruidenkaas) bijgieten. Overgiet dit alles nog eens met wat room, goed roeren en je hebt een heerlijke maaltijd voor 4 personen.

Simpel en zó lekker!

2 Comments:

At 12:28 AM, Blogger Steven said...

Pobeer het eens mer yoghurt ipv Boursin bij het gebakken spek, champgnons, ui en paprika's ye gieten.

Ook verrassend lekker eigenlijk, al klinkt het maar flets :)

 
At 2:15 AM, Blogger Da D-Tor said...

Zal ik zeker eens proberen. Thanks voor de tip. Ik laat dan wel weten hoe het is afgelopen :-)

 

Post a Comment

<< Home