Tuesday, September 01, 2009

Krinkel

Met 3.000 mensen vijf dagen een groot kamp beleven, dat is Krinkel. Een onvergetelijke ervaring en eveneens het mooiste afscheid dat je kan hebben van de Chiro. Ik heb jaarlijks een volledig tentenkamp meegemaakt, maar deze keer was alles in het groot, heel groot. Een massazangstonde, meer dan 600 tenten, een eigen waterzuiveringstation, massaspel met iedereen, ... en uiteraard de leefgroepen.

Ik was begeleider van Leefgroep 2 en wens nog eens alle mensen van de leefgroep te bedanken voor hun inzet, motivatie en enthousiasme: Sien, Elodie, Jolien, Hanne, Ellen, Maja, Joren, Brent, Matthias, Thomas, Bart en Gordt. En uiteraard mijn mede-begeleider Maarten a.k.a de Spullie voor de geweldige vijf dagen.

De kampkring Brussel had een aparte sfeer. Iedereen was altijd blij als hij of zij toekwam: we voelden ons onmiddellijk thuis. Bedankt aan Leentje en Thomas om de Krinkel te trekken, aan iedereen van het Verbond om er zoveel energie in te steken. En uiteraard dikke merci aan ALLE begeleiders en logistieke mensen die 5 dagen hard hebben gewerkt om iedereen een geweldige Krinkel te bezorgen.

Op het slotfeest heb ik samen met Stijn en Tim waardig afscheid kunnen nemen van de Chiro. Dankzij Dries hadden we een prachtige montage om te laten zien wat we op onze stunt hebben gedaan. En als je dat voor meer dan 5.000 mensen kan vertellen die ongelooflijk enthousiast staan te roepen en zingen, weet je dat je op geen betere manier afscheid kan nemen dan op een podium met je 3 beste maten en alle chirovrienden om je heen. We hebben er hard aan gewerkt, maar toch bedankt dat we de tijd en ruimte kregen om op het slotfeest ons resultaat te laten zien.

En nu ... nu is het afgelopen. Stoppen op een hoogtepunt is altijd belangrijk voor mij geweest, ook deze keer opnieuw. Bedankt Chiro Eversheim, Gewest Zizo en Verbond Brussel. Bedankt Chiro Nationaal. Bedankt aan iedereen die er mee voor heeft gezorgd dat ik 20 onvergetelijke jaren heb gehad in de Chiro.

Cheers,

Dieter

0 Comments:

Post a Comment

<< Home