IeKaa 2009
Koken voor 70 personen: een kijkje in de keuken van zaterdag 7u00 tot zondag 8u00.
Vroeg opstaan om English Breakfast te maken voor iedereen: ei, spek, worstjes, rode bonen, toastjes, ...
Onmiddellijk daarna kilo's verse spinazie in kleine, kleine stukjes snijden voor de puree. Twee soorten puree maken (wortel en spinazie) en 2 uur lang boerenworsten bakken (130 jawel!).
Dan direct starten met de spaghettisaus (alles verse groenten, dus veel kuis- en snijwerk) en ook nog het vier uurke (groot vliegtuig bestaande uit cake met een verse chocoladelaag en snoep erop).
De spaghetti opdienen en even genieten van de rust, 's avonds en s' nachts een feest en de ochtend daarna om 7u30 boterhammen beginnen smeren en in driehoekjes snijden om aan iedereen uit te delen.
Weinig slaap, hard werken, maar heel goed geamuseerd. Dat is koken op een IeKaa van Gewest Zizo :-)
0 Comments:
Post a Comment
<< Home