Friday, December 25, 2009

Music for Life

Voor het vierde jaar op rij is Studio Brussel de motor geweest om mensen te motiveren iets te doen voor het goede doel. Het is fascinerend hoe een glazen huis met 3 presentatoren en een heel team van tientallen mensen heel Vlaanderen kan aanzetten tot allerhande acties, de meeste gekke eerst. Dat 'Music for Life' elke jaar meer en meer aandacht krijgt, komt de hele actie alleen ten goede: dit jaar is het record weer eens verbroken. 3.649.595 euro is een geweldig hoog bedrag, maar vooral als je weet dat dit geld niet zozeer komt van bedrijven die grote sommen neertellen, maar van iedereen die bereid is om kleine en grote sommen te schenken.

Voor mij is het glazen huis een moderne kerststal: mensen komen dag en nacht langs om geld te schenken en de presentatoren een hart onder de riem te steken. Er heerst zo'n geweldige sfeer dat je de koude vergeet die je krijgt na 3 uur aan te schuiven om iets te zeggen in de micro. Studio Brussel heeft meer dan ooit begrepen dat het internet een geweldig medium is om al dit moois te verspreiden. Foto's, audio-fragmenten, video's, Facebook, Twitter, ... tot live streaming. nice! Hier een korte samenvatting van de beste momenten.

Proficiat aan het hele team: presentatoren, reizende presentatoren en uiteraard het hele team dat achter dit geweldige initiatief staan. Blij te zien dat de openbare omroep zich volop schaart achter deze initiatieven. Tot volgend jaar!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home