Tuesday, April 24, 2007

Warm of koud water?

Je kent dat gevoel wel: iemand voor jou heeft warm (of laten we zeggen heet) water uit de kraan gehaald, maar is vergeten om even koud water te laten lopen zodat de volgende geen verbrande handen heeft het wassen van de handen onder de kraan (*). Op de blog van Asfaltkonijn las ik een bijzonder interessant iets: een kraan die afhankelijk van het water dat je neemt van kleur verandert aan de hand van LEDs. Ziet er best cool uit. En voor 20 dollar zou het de uwe zijn. Laat jullie dus maar is goed gaan :-)

(of vraag aan den Toki om dit in elkaar te steken)

(*) dit is de situatie met mensen die een kraan hebben die rechtstreeks is gekoppeld aan een boiler en die maar één kraan heeft (dus geen warm en koud apart). Een 'moderne' kraan dus. Ondertekende heeft dit niet en moet dus altijd 2 minuten wachten alvorens het water warm wordt.

2 Comments:

At 1:51 AM, Blogger whacker said...

zeer leuk maar volgens mij gaat de led op basis van hoe de hendel van de kraan staat, en niet op de warmte van het water zelf. dus als er ene voor u heet water heeft gebruikt en gij wilt koud en den hendel staat op koud is de straal blauw maar het water warm. AHA

 
At 7:58 AM, Anonymous Anonymous said...

het zou ook vervelend zijn als de lichtjes kapot zijn en de kleur op blauw staat en het water hartstikke heet is!

 

Post a Comment

<< Home