Tuesday, March 24, 2009

Op zoek naar Maria in Antwerpen Centraal

Het fenomeen bestaat al jaren, maar wint de laatste tijd meer aan populariteit om reclame te maken. Naar voorbeeld van de flashmob voor T-mobile heeft de VTM een soortgelijke stunt gedaan in het station van Antwerpen Centraal voor het nieuwe programma 'Op zoek naar Maria'. Het was reeds gedaan, maar dat wil niet zeggen dat het niet knap is. Hier kan je het gemonteerde versie en de making off bekijken. Best interessant, want er komt immers heel wat bij zien. Het filmpje toegevoegd in deze post is gemaakt door enkele amateurfilmers die klaar stonden. Het geeft het geheel goed weer maar niet de reactie van de mensen.

Waarom post ik dit nu hier? Niet alleen omdat het gewoon een knap resultaat is, maar omdat ons ma hier in meedoet. Samen met enkele vriendinnen vanuit de dansschool van vroeger hebben ze deelgenomen. De choreografe die alles in elkaar stak zat ook toen in hun dansschool. Aangezien er volk van alle leeftijden moest zijn, werden zij ook aangeschreven. Ongetwijfeld een heel plezant moment. Ik kan ervan meespreken. Maar dit is uiteraard veel indrukwekkender en beter georganseerd :-) Proficiat aan organisatie een deelnemers!2 Comments:

At 7:37 AM, Blogger Dans said...

super, mag ook wel op de dans mee blog vind ik...een mooi moment beleven door samen te dansen en er gelukkig van te worden!

 
At 7:37 AM, Anonymous pille said...

de vorige was ik natuurlijk

 

Post a Comment

<< Home